A 35-a reuniune a chirurgilor din Moldova „Iacomi-Razesu” – A 7-a conferinta internationala de chirurgie

Academia Oamenilor de Știință – Filiala Neamț, Academia de Științe Medicale din România, Societatea Română de Chirurgie, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, Clinica I Chirurgie, Spitalul „Sf. Spiridon” Iași și Colegiul Medicilor Neamț organizează în perioada 3 – 6 octombrie 2013, la Piatra Neamț, Reuniunile Chirurgicale ale chirurgilor din Moldova.
Devenit de mai mulți ani un eveniment de tradiție pentru lumea medicală românească, Reuniunile Chirurgicale grupează și în acest an două evenimente distincte:

A XXXV-a Reuniune a Chirurgilor din Moldova „Iacomi – Răzeşu”
şi
A VII-a Conferință Internațională de Chirurgie

Organizatorii se aşteaptă ca la eveniment să participe peste 250 de medici chirurgi din România.
Operatorul evenimentelor este compania Eventer.Net din Iaşi.
Tematica științifică din acest an va acoperi următoarele domenii de interes: iatrogenia in chirurgie, trauma, actualități în chirurgia laparoscopică și rezistența microbiană – o problemă actuală.
Dincolo de tematica științifică care, suntem siguri, va suscita interes și dezbateri aprinse în rândul participanților, ediția din acest an a Reuniunilor Chirurgicale de la Piatra Neamț este cu totul specială. Pentru că în acest an, la Piatra Neamț, evenimentul nostru va sta sub semnul Centenarului Juvara. Ne vom aduce aminte cu toții ce a însemnat profesorul Juvara pentru istoria medicinei românești, în general, dar și pentru pentru istoria de 35 de ani a evenimentului nostru. Și dacă vorbim de istorie, permiteți-mi să devoalez surpriza pe care am pregatit-o noi, ca organizatori, participanților la ediția din acest an a Reuniunilor Chirurgicale de la Piatra Neamț: sub semnătura profesorului Virgil Răzeșu am editat și multiplicat un volum care descrie istoria de 35 de ani a evenimentului nostru!”, a declarat dl. dr. Iosif Koszeghi, preşedintele Colegiului Medicilor Neamț şi gazda tradițională a evenimentelor medicale de la Piatra Neamț.
Vă invităm să participați la deschiderea oficială a evenimentului care va avea loc joi, 3 octombrie, ora 17, în sala “Milenium” a Centrului de Conferințe Central Plazza Piatra Neamț şi va fi urmată de un cocktail de bunvenit oferit de organizatori.
chirurgi

Recomandări:

X