Expozitie internationala a medicilor artisti

Medicii , în general, sunt cunoscuti doar pentru ca mânuiesc știința și arta de a menține și reface sănătatea  umană  dar unii din ei oferă, de asemenea, servicii de cultură către societate : multi medici – în afară de tratarea pacientilor, pictează, sculptează, cântă la pian, cântă, etc , iar unele dintre lucrările lor îți taie răsuflarea, chiar dacă acest lucru nu este încă recunoscut .

Asklepios – Med (cabinet medical privat cu activitate la nivelul mai multor tari si centru de cercetare in Ungaria) organizează în mod regulat serii de expoziții ale medicilor artiști și organizează concerte ale medicilor muzicieni de pe tot globul pentru a arăta cealaltă față a furnizorilor de servicii medicale în întreaga lume . Primele expoziții si serii de concerte, organizate de Asklepios au fost bine primite atat de medici cat si de  public. Pentru a continua cu aceste tradiții și în continuarea evenimentelor, următorul capitol al seriei de expoziții Asklepios – Med se va deschide pe 10 mai 2014, în București, România .

Dr. Palotas Andras, directorul Asklepios invita medicii sa se alature acestui eveniment, unde :

1 . Lucrarile de artă care vor fi afișate pot include picturi , sculpturi , fotografii , broderii , și orice este considerat operă de artă . Nu va fi nici selecție , nici cenzură de nici un fel. Singurul criteriu pentru a participa este că trebuie să fiți un profesionist medical sau lucrător în domeniul sănătății și piesa să fie creată de dvs. înșivă.

2 . Aceasta este o inițiativă culturală non – profit , de aceea nu se vor aplica taxe de înregistrare sau de admitere : expoziția este gratuită.

3 . Sunt așteptați participanți de peste tot din lume , inclusiv țări europene și națiuni din toate celelalte continente , prin urmare, acest unic eveniment cultural va fi o mare oportunitate de a întâlni medici la nivel global , și de a interacționa cu colegii atat profesional cat si artistic și care va permite stabilirea unor  prietenii științifice și culturale, precum și posibile colaborări viitoare .

4 . Dacă doriți să prezentați lucrări , vă rugăm să contactați organizatorii prin e – mail pentru mai multe informații [email protected] (termenul limita de aplicare este 28 februarie 2014 ) .

Recomandări:

X