Concurs foto cu tema “Echipa”

Pharmec Healthcare Software, liderul pietei de software pentru medici și farmaciști din Romania, in parteneriat cu portalul GhidCabinet.ro, lanseaza Concursul Foto pentru selectarea imaginilor care vor fi incluse in Calendarul Pharmec 2014.

Tema concursului foto si a calendarului Pharmec 2014 este “Echipa”. Concursul se adreseaza tuturor celor implicati in sistemul de Sanatate din Romania

(medici, farmacisti, medici rezidenti, studenti, reprezentanti ai companiilor din domeniul pharma etc.)

Pentru a va inscrie in concurs, puteti trimite maximum trei propuneri de fotografii in format digital, care sa se incadreze in tema “Echipa”, pana la data de 10 noiembrie 2013, pe adresa de e-mail [email protected].

Imaginile vor fi insotite de numele autorului, localitatea, activitatea dvs. in cadrul sistemului de sanatate (medic, farmacist etc.), titlul lucrarii. Fotografiile inscrise in concurs vor fi expuse pe site-ul GhidCabinet.ro.

Cele mai bune 14 fotografii vor fi incluse in calendarul Pharmec 2014. Fotografiile trimise vor avea o rezolutie de minimum 254 dpi, format Tiff sau JPEG.

Cele mai bune fotografii vor fi premiate. Premiul I va primi o tableta cu diagonala de 7 inch, premiul II: o camera video de actiune Hero 3 silver, iar premiul III: Un hard disk extern.

Fotografiile incluse in calendar vor fi prezentate si sub forma unei expozitii cu aceeasi tema, “Echipa”, care va fi deschisa in luna ianuarie la sediul F64 Studio din Bucuresti. Cu ocazia vernisajului expozitiei, vor fi oferite si cele trei premii ale concursului.

Recomandări:

X