Secolul XXI si influentele sale asupra psihicului uman

22.07.2008

Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov, in parteneriat cu Media Med Publicis organizeaza in zilele de 26 si 27 septembrie 2008 la Hotel Sofitel din Bucuresti conferinta cu tema "Secolul XXI si influentele sale asupra psihicului uman. Afectiunile neuropsihiatrice in cabinetul medicului de familie: De la depresie la dementa".

Inscrierea participantilor se poate face la sediul Asociatiei Medicilor de Familie – Bucuresti din strada Ionel Perlea, nr. 10, sector 1, Bucuresti, tel. : 021/314.95.71 sau electronic, vizitand pagina conferintei, pe site-ul www.amf-b.ro.

Taxele vor fi pana la data de 31 august 2008 pentru membrii AMF-B de 50 RON, iar pentru nemembrii AMF-B 90 RON. Dupa 1 septembrie, taxele vor fi pentru pentru membrii AMF-B de 75 RON, iar pentru nemembrii AMF-B de 100 RON.

Taxa de participare include: participarea la lucrari, primirea mapei de Conferinta, participarea la cocktail si primirea diplomei de participare. 

Rezumatele pot fi trimise electronic, la adresa [email protected], mentionand : autorul, institutia, coordonatele autorilor si datele de contact. Lucrarea va fi trimisa in format text.doc sau text.docx. Versiunea electronica a rezumatelor va fi utilizata la publicarea in Caietul de Rezumate, editat ca supliment al Jurnalului Medicului de Familie. 

Termenul limita pentru trimiterea ONLINE a rezumatelor este 8 august 2008. Confirmarea admiterii lucrarii in sesiunile Conferintei se va face in decurs de trei zile lucratoare de la primire 
Manifestarea este creditata EMC.

Recomandări: