Doliu în lumea medicală. A decedat doctorul Iosif Koszeghi

Colegiul Medicilor Neamț anunță cu profund regret decesul domnului dr.Iosif Koszeghi , personalitate de prim rang al medicinei nemțene , președinte al Colegiului Medicilor Neamț în mai multe mandate , fost șef al secției de chirurgie al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.
Timp de aproape 4 decenii domnul dr.Iosif Koszeghi și-a risipit sufletul său bun îngrijind mii de nemțeni, operând mii de pacienți, dăruindu-se cu toată ființa sa acestei nobile misiuni care este medicina.
Pierderea domniei sale va lăsa un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut și l-au iubit. Medicina nemțeană pe care el a slujit-o cu atâta dragoste îi aduce astăzi un ultim omagiu. Înmormântarea va avea loc la Oradea .
În contextul epidemiologic actual, anunțăm pe toți cei care doresc să aprindă o lumânare în memoria domnului dr. Iosif Koszeghi că o pot face face la Biserica “Sf.Spiridon” Piatra Neamț din incinta Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.
Slujba de pomenire în memoria domnului dr.Iosif Koszeghi va avea loc în data de 15.12.2020, ora 11.00 la Biserica “Sf.Spiridon” Piatra Neamț din incinta Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Recomandări:

X