Curs gratuit

Asociatia pentru Stiinta, Cultura, Ecologie si Integrare Sociala organizeaza joi, 22 decembrie 2011, ora 16.00, la sediul sau din Colegiul Tehnic “Gheorghe Cartianu”, B-dul Traian, nr. 165, Piatra Neamt, o conferinta de presa in cadrul careia se va prezenta proiectul “O calificare de actualitate pentru cariera ta”.

Proiectul, al carui beneficiar este Asociatia pentru Stiinta, Cultura, Ecologie, Tineret si Integrare Sociala/A.S.C.E.T.I.S, realizat in parteneriat cu Asociatia “Future” este finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane – POS DRU 2007-2013 si se va desfasura pe o perioada de doi ani, incepand de la 2 decembrie 2011.

Grupul tinta al acestui proiect insumeaza 100 de persoane din sectorul sanitar sau din intreprinderi din zonele limitrofe ale orasului nostru pentru care se va realiza un traseu profesional. Din acest grup tinta se vor selecta 56 de persoane, angajati cu studii medii in sectorul sanitar sau in intreprinderi din zonele limitrofe ale orasului nostru care relationeaza cu clientii, care vor participa la cursuri de calificare de nivel 3, recunoscute de CNFPA, cu durata de 1080 de ore in meseria designer pagini web.

Foarte important! Inscrierea la aceste cursuri se realizeaza online, gratuit, prin intermediul paginii web www.webdesign.ascetis.ro la sectiunea Formular inscriere.

Cursul Designer pagini web, cod nomenclator 4113.3.1, este structurat modular, fiind format din 4 module:

Modul 1 – Instrumente de lucru pentru crearea site-urilor Web (180 de ore)
• Modul 2 – Structura paginilor Web (180 de ore)
• Modul 3 – Structura site-ului Web (360 de ore)
• Modul 4 – Realizarea, testarea , publicarea şi întreţinerea site-ului web (360 de ore)

După promovarea celor 4 module se eliberează un certificat de calificare în urma susţinerii şi unui examen. La cererea cursanţilor se pot obţine şi certificate de absolvire a modulelor prin susţinerea şi promovarea unui examen. Certificatele obţinute sunt recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei şi Cercetării

Programul de formare se va realiza pe grupe de 14 cursanţi şi oferă:
360 de ore de pregătire teoretică şi 720 de pregătire practică
• utilizarea de metode inovative de formare prin desfăşurarea în sistem e-learning a tuturor modulelor programului de formare
• asistenţă tehnică acordată participanţilor în parcurgerea suportului de curs
• oportunitatea de a face parte dintr-un colectiv de oameni cu obiective, interese şi viziuni similare.

Criterii de eligibilitate

a) angajati în sectorul sanitar
b) angajaţi în întreprinderi din zonele limitrofe ale orasului nostru care relaţionează cu clienţii
c) cunoştinţe operare PC
d) studii medii

Pentru înscrieri şi relaţii suplimentare puteti contacta persoanele responsabile prin email [email protected] sau telefonic: 0733086483, 0743103808.

Detalii pe www.webdesign.ascetis.ro.

Recomandări:

X