Alegeri 2011 – Comisia de disciplina a Colegiului Medicilor Neamt

Image

 

 

 

Alegerile se vor desfăsura in zilele de 5, 6 si 7 octombrie 2011 (primul tur) la Sediul Colegiului Medicilor Neamt, între orele 8.00 – 20.00.

In cazul in care va fi necesar un al doilea tur de scrutin, acesta se va organiza in zilele de 12, 13 si 14 octombrie 2011.

-Regulament electoral

-Comisia electorala

-Informatii privind organizarea si desfasurarea alegerilor pentru comisia de disciplina a Colegiului Medicilor Neamt

-Lista candidati

-Model candidatura Comisia de Disciplina – CM Neamt 2011

Ca urmare a verificarii bazei de date privind plata cotizatiei, s-a constatat ca o serie de membri ai Colegiului Medicilor Neamț figureaza in evidenta noastra cu o restanta mai mare de 6 luni. Atragem atentia ca, in conformitate cu art. 412 li. l., art. 453 (1) si art. 454 din Legea 95/2006, suntem obligati sa-i sanctionam pe cei in cauza cu suspendarea calitatii de membru al CM Neamt, situatie in care nu vor mai avea dreptul sa exercite profesia de medic pana la achitarea integrala a cotizatiei datorate si a penalitatilor de intarziere.

Reamintim celor interesati ca, in conformitate cu prevederile art. 409 din Legea 95 / 2006, se poate solicita suspendarea calitatii de membru al CMNeamt pentru o anumita perioada de timp, caz in care inceteaza si obligatia platii cotizatiei pentru perioada respectiva, din momentul in care se solicita suspendarea.

Conducerea Colegiului Medicilor Neamt

Recomandări: