Votati online premiile pentru Gala Medica 2009!

07.03.2009

GALA MEDICA 2009 este un eveniment organizat de Colegiul Medicilor din Romania. Aflata la prima editie, in acest an, Gala MEDICA se va desfasura luni 16 martie 2009, la Teatrul Odeon din Bucuresti. Evenimentul se adreseaza tuturor actorilor domeniului medical si zonelor conexe acestuia, precum: medici, intitutii medicale, companii, ONG-uri, jurnalisti, dar si societatii civile.

Gala MEDICA este, in sine, o declaratie de intentie a Colegiului Medicilor din Romania, care doreste ca acest eveniment sa devina un reper al lumii medicale. In acest sens, CMR va organiza Gala Medica la inceputul fiecarui an, oferind premii si distinctii celor care s-au profilat si s-au remarcat prin activitate in domeniul medical.

Gala MEDICA va acorda diplome si premii simbolice, intentia sa fiind aceea de a aduce in atentie oameni, organizatii, institutii, initiative si actiuni cu potential considerabil si aport real la radiografierea corecta si la evolutia domeniului medical romanesc.

Puteti participa la procesul de selectie al castigatorilor, votand on-line pentru nominalizarile pe care le considerati indreptatite la un premiu. Astfel, proiectul sau numele care va intruni cel mai mare numar de voturi on-line va primi premiul special al publicului. Va invitam sa votati pe gala.medicalnet.ro

 

Sursa CMR

Recomandări: