Congres International de Medicina Anti-Aging

05.05.2009

In cadrul Hotelului Europa din Eforie Nord se vor desfasura in perioada 22 – 24 mai 2009 cel de-al IV-lea Congres International de Medicina Anti-Aging impreuna cu cel de-al II-lea Congres International de Lasere in Medicina si Chirurgie, manifestari inaotite de o expozitie medicala specializata.

Aflate sub Presedentia Prof.Dr. Calin Giurcaneanu, evenimentele beneficiaza de prezenta si suportul a numeroase personalitati de renumel cum ar fi Dr. Robert Goldman (Presedintele A4M – American Academy of Anti-Aging Medicine – in calitate de Presedinte al Comitetului Stiintific), Dr. Michael Klentze (Secretar General ESAAM – European Society of Anti-Aging Medicine) si Prof.Dr. Farouk Al-Watban (Secretar General WALA – World Academy for Lasers Applications). Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial de Dezvoltare a Resurselor Umane (POS DRU) si Asociatia de Medicina  Anti-Aging anunta organizarea Seminarului pentru selectarea participantilor la Programul SPIRAL MED (Sistem de Perfectionare si Instruire inTeRapia si Aplicatiile Laser in Domeniul Medical) cu durata de 1 an, pentru zona Bucuresti – Ilfov, avand drept obiectiv cresterea competentelor personalului din domeniul medical prin dezvoltarea si organizarea unui curs de perfectionare pentru 80 de medici pe tema utilizarii terapiei laser.

In cadrul Congresului CMAA 2009 vor fi organizate de catre AMAA o serie de workshop-uri cu durata medie de 50 de minute, care vor contine atat o parte teoretica cat si una practica, cu demonstratii live pe pacienti. Principalele teme abordate vor fi medicina estetica si chirugia estetica, lasere in medicina si chirurgie, dermatologia estetica si chirurgia, medical Spa si medicina Anti-Aging.

Congresul a fost creditat cu un total de 29 de credite EMC.

Sursa medicalnet

Recomandări: