Conferinta Nationala de Pediatrie – Urgente in Pediatrie, Boli cronice in pediatrie

28.01.2009

Conferinta Nationala de Pediatrie – Urgente in Pediatrie, Boli cronice in pediatrie va avea loc in perioada 19-21 Martie la Bucuresti si va fi gazduita de Palatul National al Copiilor.

Conferinta abordeaza problemele de mare actualitate si importanta pentru sistemul sanitar din Romania si pentru sanatatea populatiei in general, centrandu-se problemelor medicale ale Urgentelor in Pediatrie si ale Bolilor Cronice in Pediatrie.  Conferinta se adreseaza medicilor specialisti in pediatrie, medicina de familie si specialitati conexe. Conferinta este acreditata de CMR, participantii primind Certificat de atestare.

Conferinta va avea mai multe sectiuni: Cardiologie pediatrica, Gastroenterologie pediatrica, Hepatologie pediatrica, Astmul bronsic, Afectiuni respiratorii, Nefrologie pediatrica, Hemato-oncologie pediatrica, Intoxicatii, Diabetul zaharat, Neurologie pediatrica, Profilaxie si preventie. Consiliul stiintifica va fi alcatuit din specialisti renumiti in domeniile respective.

Prezentarile si expunerile vor fi publicate in Volumul oficial al conferintei.

Evenimentul este mediatizat in presa medicala si centrala, precum si in site-urile de profil. Parteneri media: saptamanalul Viata Medicala, Saptamana Medicala, Stetoscop, Medicina Moderna, Revista Romana de Pediatrie, Practica Medicala, Revista Medicala Romana, Rompres, Mediafax, precum si Adevarul si Jurnalul National.

Temele dezbatute in cadrul conferintei vor face obiectul unui curs on-line de Educatie Medicala Continua la Distanta cu durata de 6 luni, gazduit si moderat de Colegiul Medicilor Bucuresti.

 

Sursa Medicalnet

Recomandări: