Conferinta de Pneumologie INSPIR 2007

11.09.2007 Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iasi, UMF Iasi, Societatea Româna de Pneumologie – Sectiunea de Bronhologie organizaeaza antre 4 si 7 octombrie la Iasi Conferinta de Pneumologie cu participare internationala INSPIR 2007.

Prof. dr. Traian Mihaescu, presedintele Conferintei spune ca editia din acest an este speciala cel putin din doua motive: in primul rand pentru ca este al cincilea an consecutiv an care este organizata, apoi pentru ca an acest an va fi organizata si prima editie a Forumului National privind Infectiile Respiratorii, odata cu A IV-a Conferinta Nationala de Bronhologie.
 
"Am pornit de la Iasi, initial ca o manifestare locala si iata ca an ultimii ani conferinta INSPIR a devenit un eveniment national, cu o prestigioasa participare internationala", spune prof. dr. Mihaescu.
 
Tema principala a conferintei INSPIR 2007 va fi "Bolile respiratorii cronice". Printre temele conferintei Nationale de Bronhologie se numara "Bronhologie diagnosticata", "Bronhologie interventionala", "Implicatiile bronhologiei an anestezia si chirurgia toracica".
 

Recomandări:

X