31 august, termen limită pentru depunerea candidaturilor la funcția de membru în Comisiile de Disciplină Teritoriale

La finalul acestei luni, se încheie perioada de depunere a candidaturilor pentru funcția de membru în Comisiile de Disciplină Teritoriale, urmând ca, în septembrie și octombrie, să aibă loc alegerile – turul I, respectiv turul II, în funcție de necesitate. Află detalii despre regulament, aici.

Rolul comisiei și, implicit, al membrilor acesteia este unul de o deosebită importanță pentru funcționarea sistemului medical, ceea ce face ca momentul actual – al înscrierilor, respectiv al alegerilor membrilor – să fie unul definitoriu pentru viitor.

Colegiul Medicilor din România te invită să iei parte la acest proces atât în rolul de candidat la funcția de membru în cadrul comisiei de disciplină teritorială, cât și în rolul de alegător, fiind pentru prima dată când votul este hibrid. Mai multe informații, în newsletter-ul disponibil mai jos.

 

Powered By EmbedPress

The post 31 august, termen limită pentru depunerea candidaturilor la funcția de membru în Comisiile de Disciplină Teritoriale appeared first on Colegiul Medicilor din România.

Recomandări:

X