Congresul National de Chirurgie

23.05.2008

Societatea Romana de Chirurgie organizeaza la Eforie Nord in perioada 4-7 iunie 2008 editia a XXIV-a a Congresului National de Chirurgie si editia a II-a a Conferintei Nationale a Asistentilor Medicali in Chirurgie.


Toti participantii vor primi la sfarsitul manifestarii un certificat de participare cu mentiunea orelor de educatie medicala continua (EMC) cu care a fost creditat Congresul CNC 2008 de catre Colegiul Medicilor din Romania (pentru medici) si de Ordinul Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania (pentru asistentii medicali). Limbile oficiale ale congresului sunt romana si engleza. Pentru lucrarile prezentate in limba engleza nu se va asigura translatie simultana.
Principalele teme abordate sunt: chirurgia esofagiana si gastrica, chirurgia hepato-bilio-pancreatica, chirurgia colonului si rectului, chirurgia peretelui abdominal, chirurgia laparoscopica, chirurgia de urgenta, varia.
Taxa de participare:
– pentru medici primari si specialisti membrii ai SRC: 150 EURO
– pentru medici primari si specialisti nemembrii ai SRC: 200 EURO
– pentru medici rezidenti membrii ai SRC: gratuit
– pentru medici rezidenti nemembrii ai SRC : 30 EURO
– pentru asistenti medicali: 30 EURO
– pentru persoana insotitoare 20 EURO
Plata se va face prin transfer bancar: Beneficiar: Ralcom Exhibitions srl, UniCredit Tiriac Bank – Sucursala Unirii (Bulevardul Unirii, Nr. 1, sector 3, Bucuresti) Cod fiscal: RO4925905; Cont: RO43BACX 0000 0000 3017 7310 (RON). O copie a documentului de plata cu stampila bancii platitoare va fi remisa Secretariatului Congresului prin fax sau posta, impreuna cu Formularul de Inregistrare si Cazare.
Informatii suplimentare se pot obtine pe: http://www.cnc2008.ro/

Recomandări:

X