Conferinta de Pneumologie INSPIR 2007

Conferinta de Pneumologie INSPIR 2007

Comentariile sunt închise pentru Conferinta de Pneumologie INSPIR 2007

11.09.2007 Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iasi, UMF Iasi, Societatea Româna de Pneumologie – Sectiunea de Bronhologie organizaeaza antre 4 si 7 octombrie la Iasi Conferinta de Pneumologie cu participare internationala INSPIR 2007.

Prof. dr. Traian Mihaescu, presedintele Conferintei spune ca editia din acest an este speciala cel putin din doua motive: in primul rand pentru ca este al cincilea an consecutiv an care este organizata, apoi pentru ca an acest an va fi organizata si prima editie a Forumului National privind Infectiile Respiratorii, odata cu A IV-a Conferinta Nationala de Bronhologie.
 
"Am pornit de la Iasi, initial ca o manifestare locala si iata ca an ultimii ani conferinta INSPIR a devenit un eveniment national, cu o prestigioasa participare internationala", spune prof. dr. Mihaescu.
 
Tema principala a conferintei INSPIR 2007 va fi "Bolile respiratorii cronice". Printre temele conferintei Nationale de Bronhologie se numara "Bronhologie diagnosticata", "Bronhologie interventionala", "Implicatiile bronhologiei an anestezia si chirurgia toracica".
 

Back to Top